Al ruim 15 jaar is INTENSO Conceptstore For Men de specialist in exclusieve herenmode. In een prachtig monumentaal pand aan de Nieuwe Binnenweg vindt de moderne man alles wat hij nodig heeft tijdens een dagje winkelen. 

Terwijl er kan worden genoten van een heerlijke espresso of cappuccino uit de koffiebar, profiteer je als man van het allesomvattende en luxe aanbod. Collecties van bekende ontwerpers en toonaangevende merken, zoals Belstaff, Karl Lagerfeld, LES HOMMES, MOSCHINO, Brian Dales, Frankie Morello, Pierre Balmain Andrea Zori, Versace Jeans, Scaglione en Rossignol maken een belangrijk deel uit van de collectie. Natuurlijk mogen – ook voor de man – stijlvolle accessoires en de juiste ondermode niet ontbreken. Van schoenen en riemen tot bijzondere herengeuren. En vergeet ook de shop-in-store van LuxSunglasses niet. Bij INTENSO gaat het immers om het totaalconcept!

Deze conceptstore blinkt niet alleen uit in assortiment, maar staat ook garant voor het bieden van service en gericht advies. Dit alles maakt INTENSO Concepstore For Men dé plek waar iedere man slaagt in het effectief en efficiënt upgraden van zijn garderobe. Kom snel kijken in de recent verbouwde winkel!

 

adres
Nieuwe Binnenweg 29a
3014 GB Rotterdam
010 436 70 60
www.intensofashion.com