Achter de deuren van In de Ban van de Ring spelen zich bijzondere dingen af. Hoogwaardige materialen zoals platina, goud en edelstenen worden getransformeerd tot moderne en stijlvolle sieraden. Goudsmid Gert Harkema is een gepassioneerd vakman die zijn ambacht duidelijk verstaat.

In de Ban van de Ring is gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke sieraden met karakter. Naast het maken van zijn eigen werk, biedt Gert ook de mogelijkheid tot het ontwerpen van een persoonlijk sieraad. Sieraden lenen zich ten slotte uitstekend voor het vastleggen van een bijzonder moment of liefdevolle verbintenis. Denk bijvoorbeeld aan een trouw- of verlovingsring, relatiegeschenk of herdenkingssieraad voor een overleden dierbare. Ook oude of beschadigde juwelen zijn bij deze goudsmederij in goede handen. Met uiterste precisie kunnen deze worden gerestaureerd of omgesmeed tot een geheel nieuw juweel. 

Het vakmanschap vindt plaats in eigen atelier, waar u vanuit de winkel zicht op heeft. Op deze manier krijgt u de kans om mee te kijken bij de totstandkoming van uw product. Van dat prachtige paar oorbellen tot die zelfontworpen trouwring; In de Ban van de Ring creëert blijvend moois.

 

Witte de Withstraat 41a​
3012 BM Rotterdam
010 214 35 75

www.indebanvandering.nl