Geen drank bevat zoveel natuurlijke aroma’s als koffie. In elke laag ontdek je iets nieuws. De zoektocht naar de allerbeste koffiebonen, de bonen met de meeste diepte en smaak, is de leukste reis die je kunt maken.

Wij experimenteren al jaren om het perfecte kopje koffie te serveren. Het is tijd om onze passie voor koffie op een bijzondere manier te delen met onze gasten. In onze nieuwe coffee cult bar nemen wij jou mee in de wereld van coffee specialties. Met handgemaakte grinders van TITVS, een ModBar die het zuiverste water ter wereld kan nabootsen en andere hightech koffiemachines, is the sky the limit.

FG Dreams of Coffee is een bijna 1-op-1 experience. Tweesterrenchef François Geurds geeft jou een persoonlijke demonstratie, hij leidt je rond door zijn smaaklab en maakt speciaal voor jou espresso’s en filterkoffies – uiteraard van uitmuntende bonen – zoals je die nooit eerder hebt gedronken: delicaat en fluweelzacht.

Tijdens de coffee tasting mag je onbeperkt snoepen van onze friandise kar: 21 verschillende huisgemaakte zoete en hartige friandises. Onze coffee tasting is uiteraard te combineren met een toepasselijke lunch aan de chef’s table.

Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam
010 425 05 20
www.fgrestaurant.nl