Topdesign, interieur musthaves, goed advies en klantvriendelijkheid. Je vindt het allemaal onder één dak, bij Europoort Meubelen: de complete woonwinkel met stijl, klasse en originaliteit in het hart van Rotterdam. Dit familiebedrijf is al meer dan 60 jaar thuis in wonen!

Vanuit een rijksmonumentaal pand aan de Admiraliteitskade bieden de broers Notenboom u werkelijk alles voor in en om uw woning. Meubelen, verlichting, vloerbedekking, raamdecoratie, noem maar op.

Het klassiek bestrate buitenterrein wordt verfraaid door de populaire buitenmeubelen van  Fermob. De veelkleurige tafels en stoelen van dit Franse merk zijn niet meer weg te denken op vele Rotterdamse terrassen. Vooral de beroemde serie Luxembourg is iconisch; lichtgewicht aluminium en een sieraad voor tuin en balkon.

Deze zomer kunt u bij Europoort profiteren van verschillende mooie aanbiedingen bij aankoop van de producten van Fermob. U bent van harte uitgenodigd om ze te komen bekijken en uitproberen. Bestel snel en geniet nog heel 2018 van uw kleurrijke buitenmeubelen; Fermob verlengt het zomergevoel!

 

Admiraliteitskade 96
3063 EH  Rotterdam
010-4 111 444

www.europoortmeubelen.nl