Het bewijs dat er geen blauw bloed door je aderen hoeft te stromen om je de koning te rijk te voelen ligt aan het Noordeinde: centraal in dé royal shopping area van Nederland prijkt sinds kort een restaurant dat nu al de kroon spant. Met een grandioos interieur, indrukwekkend fusion menu en heerlijke no fuss ambiance overstijgt het volledig gerestylde De Koets haar verleden. Een geheimzinnig, chique interieur met donkere kleuren, rijke materialen en gouden blikvangers vormt het decor van een onvergetelijke avond uit. Een buitengewoon warm welkom bij De Koets!

Fusion, Foods and Friends
Restaurant De Koets presenteert een innoverend samenspel van Aziatische-, Franse-, Italiaanse- en Mediterrane smaken, culinaire tradities en kooktechnieken. Ofwel: de fusionkeuken in de beste betekenis van het woord. Trommel je vrienden op en maak jullie klaar voor kakelverse sushi, verfijnde kaviaar en een breed scala aan vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. De yakitori van eend, huisgemaakte ravioli met kreeft en tournedos met truffeljus zijn zomaar een aantal van de gerechten die nu al niet meer zijn weg te denken uit de keuken van deze geweldige spot. En voor wie graag uitpakt tijdens het middaguur is De Koets op vrijdag, zaterdag en zondag ook open voor lunch!

Booze and Business
Klinken op het leven of het vieren van een zakelijke deal kan overal en nergens, echter nergens anders zo goed als hier. Met een imposante drankkaart begeleidt restaurant De Koets op waanzinnige wijze haar gerechten. Enkel borrelen kan natuurlijk ook! Niet alleen jij, ook je relaties zullen de speciale wereldwijnen, fijne bubbels en cocktails die worden bereid door de beste bartenders van Den Haag onbetwist waarderen.

Events and Entertainment
Sunday Funday! Bij De Koets beleef je de zondag zoals deze is bedoeld: ontspannend en genietend. Bijvoorbeeld op Sushi Sunday, waar traditioneel bestek plaatsmaakt voor chopsticks van niveau. Maar laat ook Fashion Sunday in geen geval aan je voorbijgaan! En heb je zelf iets bijzonders te vieren of ben je op zoek naar een mooie locatie om te dineren met een grote groep? Ook dan is restaurant De Koets goud!

 

Noordeinde 142 CA
2514 GP Den Haag
070 219 96 95

www.restaurant-dekoets.nl