Waar een voormalig steenkolenopslag en een innovatief concept elkaar ontmoeten vind je De Bunk’r; een multidisciplinair sportcomplex met maar liefst 3900 m2 aan sportplezier. Uniek is de mogelijkheid om zowel in- als outdoor te trainen. Dat betekent helemaal stukgaan, afgemat worden tot je niet meer kunt en daarna uitblussen onder de douche of in de sauna. En dit alles op nog geen tien minuten van het centrum van Rotterdam!

CrossFit, bokszak-, Ninja-, en obstakel training, fitness of Bootcamp: het aanbod in de wereld van sport en health is bijna niet meer te overzien. En zie dan nog maar eens te kiezen.. Bij de Bunk’r kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt vrij sporten. In geen enkel geval losse abonnementen, strippenkaarten of betalen voor een kluisje. Gewoon incluis all! Bepaal zelf of je deelneemt aan de groepslessen of lekker je eigen schema volgt! En: beginner, gevorderd of expert, bij de Bunk’r kun je sporten op ieder fitness- en trainingsniveau. Maak het zo zwaar als je zelf wilt; het tempo en de intensiteit van de workout liggen in jouw handen. Voor professioneel trainings- en voedingsadvies staan er altijd een tal van gemotiveerde trainers voor je klaar.

Wil je graag afvallen, jezelf fysiek uitdagen, meer spiermassa opbouwen of werken aan een ijzersterke conditie? Welke wens ook, bij De Bunk’r haal je je doelstelling gegarandeerd! Niet alleen geeft De Bunk’r een geheel nieuwe dimensie aan sport, ook is dit zonder twijfel de meest veelzijdige sportschool van de stad.

De ontelbare faciliteiten van deze moderne gym zelf ervaren? Word lid, of meld je aan voor een gratis proefles.

Volkelstraat 9
3045 PX Rotterdam
010 203 62 56

www.debunkr.nl
info@debunkr.nl