Miljarden jaren oud, vrijwel onverwoestbaar en veelal geassocieerd met eeuwige liefde: diamonds are forever. En bovendien; deze kostbare edelsteen is nog altijd every girl’s best friend. Redenen genoeg om haar (of jezelf) te verblijden met een fonkelend diamantwerk. Al meer dan honderd jaar wordt Brunott Juwelier in één adem genoemd met briljante service, onoverwinnelijke kennis en transparantie. En dát is exact wat je bij een bijzondere aankoop als deze verwacht.

Naast de kwaliteit en helderheid van de diamant, is de slijpvorm van de steen verantwoordelijk voor de allesbepalende bling. Om die reden werkt Brunott Juwelier enkel samen met befaamde diamantleveranciers en -slijperijen en de allerbeste goudsmeden. Niet zomaar merken, maar het Nederlandse byR&C, Schaffrath, Alfieri en One More zul je in de collectie van Brunott zeker aantreffen. Toch fijn om te weten, want juweeltjes met diamant kunnen niet schitterend genoeg zijn.

Maar dat geldt natuurlijk ook voor sieraden met kleurstenen. Maak bij Brunott Juwelier kennis met de sprookjesachtige schoonheid van tijgeroog, lapis lazulil, parelmoer, saffier, topaas en vele andere edelstenen. Experimenteren en combineren met 18k geel-, wit- en roségoud, net zolang tot het juweel waarbij je hart een (groots!) sprongetje maakt.

Tot snel in een van de winkels van Brunott Juwelier!

 

Rotterdam
Oude Binnenweg 45
3012 JA Rotterdam
010 411 66 15

Capelle aan den Ijssel
Koperwiek 67
2093 AD Capelle aan den IJssel
010 450 33 47

www.brunott.nl