Het bijzondere verhaal van R&C Diamonds neemt je mee terug in de tijd. Naar het naoorlogse Amsterdam van 1947, om precies te zijn. Daar plantte opa Peter Bruining toentertijd een zaadje dat zou uitgroeien op iets heel moois: onvoorwaardelijke liefde voor sieraden, goud en diamant. 

Opa’s zegelringen staan nog altijd symbool voor deze liefde. Sieraden vol traditie, die zeventig jaar na dato nog steeds worden vervaardigd zoals toen: altijd massief en altijd met de hand. Om vervolgens voor een korte tijd te worden overdragen aan onze oosterburen, waar de allerbeste meestergraveur de laatste hand legt aan het ambacht. 

Oorspronkelijk gebruikt als statussymbool, is de zegelring vandaag de dag voor iedereen bedoeld – het sieraad heeft onmiskenbaar een comeback gemaakt in de modewereld! Vooral ook niet te vergeten dat het een prachtig verjaardagscadeau is voor uw zoon of dochter die volwassen wordt.

Zegelringen van opa Bruining: een begin zonder einde. Kom langs in een van de winkels van Brunott en bezegel de mooiste momenten met een ring uit de PJB Heritage Collection byR&C.

Rotterdam
Oude Binnenweg 45
3012 JA Rotterdam
010 411 66 15

Capelle
Koperwiek 67
2903 AD Capelle a/d IJssel
010 450 33 47