Body Balance Clinic biedt een effectieve behandeling die je lichaam weer in ere hersteld en je bevrijdt van fibromyalgie, chronische vermoeidheid, stress, burn-out en andere klachten die samenhangen met de negatieve gevolgen van afvalstoffen. De professionele, ontgiftende behandeling zorgt voor een fitter, vitaler gevoel en maakt een eind aan stijve, pijnlijke spieren.

Zit je niet lekker in je vel of loop je rond met allerlei kwaaltjes? Waarschijnlijk is dit te wijten aan een teveel aan gifstoffen in je lichaam.

Het milieu, voedingschemicaliën en zelfs sup-plementen; zonder dat je het doorhebt krijgt je lichaam allerlei afvalstoffen binnen. Grote kans dat je lever niet in staat is deze allemaal af te breken. Met een opstapeling van gifstoffen en uiteindelijk zelfs verzuring van je lichaam tot gevolg.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Maak kennis met professioneel ontgiften bij Body Balance Clinic!

Daarnaast kun je bij Body Balance Clinic terecht voor een vitaliteitsmeting. Dit is zowel voor individuen maar ook zeker voor bedrijven zeer interessant.  Zo vertelt Body Balance Clinic jou wat je lichaam écht nodig heeft of dat van uw werknemers, wees een burn-out voor.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een vitaler leven!

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, mail naar info@bodybalanceclinic.nl

Gratis parkeren voor de deur!

 

Kim Tianian-Briaire
Rembrandtsingel 1
2902 GR Capelle aan den IJssel

www.bodybalanceclinic.nl