Bij Feel Fit word je persoonlijk getraind door Ray, Yentl of Jacquelina MacBean. Moeder en twee zoons zorgen voor een veilig en familiair gevoel en fungeren als stok achter de deur die we allemaal af en toe nodig hebben. Geen massale sportschool maar een fijne plek om fit te worden voor jong, oud, man, vrouw, fit of nog niet 😉

Weinig tijd? Geen probleem! Met EMS Miha Bodytec heb je in 20 minuten een full body work-out die gelijk staat aan 2,5 uur intensieve krachttraining. En geloof mij dat je dat ziet en merkt. En geen excuses, deze personal training boutique is 7 dagen per week open van 07:00 tot 23:00 voor personal training, boxercise, HIIT, yoga of pilates. En het succes van Feel Fit blijft niet onopgemerkt, ook in het buitenland is de vraag naar clinics en seminars naar deze sportfamilie groot.

Sinds kort zijn er 2 EMS Miha Bodytec apparaten, dat betekent lekker sporten met man/vrouwlief of gezellig met een vriend of vriendin. Maar laat je niet misleiden, resultaat staat voorop! Leden worden ook nog eens ondersteund met een gratis voedingsadvies om de summerbody snel te bereiken.

Check Insta feelfit_bergschenhoek voor deze unieke sportschool!

Weg en Bos 15L
2661 DG Bergschenhoek
06-83889253