1898 Food & Drinks ligt aan het charmante Gelderseplein in het iconische art nouveau pand ‘Het Witte Huis‘ in de historische Oude Haven van Rotterdam. Dit was in 1898 de eerste wolkenkrabber van Europa! Net als het vorige restaurant van Thijs & Gerard is 1898 Food & Drinks een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas, in een gemoedelijke Rotterdamse informele sfeer. Je kunt bij ons terecht voor ‘wine & dine’ met vrienden, familie, zakenpartners en collega’s. Onze wijnbar met shared dining concept is onder onze gasten inmiddels al razend populair en dat is niet zo gek!

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor speciale gelegenheden. 1898 Food & Drinks beschikt over een prachtig terras en een gezellige binnenruimte voor lunches, borrels & shared dining. Culinair genieten in de oudste haven van Rotterdam!
Al meer dan 26 jaar vormen de eigenaren van 1898 Food & Drinks, Thijs en Gerard, een succesvol horeca-koppel. Ooit als jonkies begonnen in het theaterrestaurant van Delfshaven en daarna succesvol met restaurant MOOII, bestieren zij met een ongekende passie voor culinair tafelen in een warme en tegelijkertijd moderne ambiance in het Witte Huis hun huidige zaak: 1898 Food & Drinks.

Oost-Wijnstraat 6
3011 WG Rotterdam
010 845 20 68
www.1898rotterdam.nl